13:e familjedagen i parken

Söndagen den 23 april var det dags för den trettonde upplagan av Lions Club Sjöbos familjedag i Sjöbo Folkets Park.Programmet var  fullspäckat med aktiviteter och uppträdanden mellan klockan 11 och 16.

Familjedagen inleddes klockan elva med musik av ungdomsorkestern och invigningstal av Lennart Haglund, Sparbanken Skåne.Därefter avlöste aktiviteterna varandra fram till fyra.

I samband med Sjöbo ungdomsorkesters spelning i början av familjedagen hade de besök av en orkester från Södertälje Kulturskola som leddes av Sony Espling som varit dirigent i Sjöbo Ungdomsorkester.

Nytt för i år var Tunaloppet som tidigare hållits på handelsklubbens vårdag 2014 och 2015 hölls i parken.Loppet som arrangerades av Tuna busland och lockade 72 deltagare mellan ett och tolv år leddes av Sjöbos nya superhjälte Börje.

Under eftermiddagen var det final i småstjärnorna med bidrag från kommunens femteklassare.Publiken utsåg vinnaren och vann gjorde femteklassarna från Emanuelskolan som fick 5000 kronor till klasskassan.

Familjedagen avslutades med ankrace i ån längs marknadsplatsen utanför.

>> Fler bilder från familjedagen

-Av: nyheter7.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *