Ny smak från Marabou

Hedda_Olga

Det som började som ett familjeföretag i Sundbyberg 1916 har idag vuxit till ett av Sveriges mest kända och älskade varumärken.I år fyller Sveriges största chokladtillverkare Marabou 100 år. Det firar man bland annat med att lansera en ny smak: Saltlakrits och Daim som kombinerar det bästa av två världar.Marabou Daim Saltlakrits är nämligen lite av en kombination av Marabou Daim och Marabou Black.

– Det är en smak som seglat upp som en av svenskarnas nya favoritsmaker de senaste åren. En gyllene förening med det bästa av två världar – tradition möter trend, säger Niklas Larsson, marknadsansvarig på Marabou i ett pressmeddelande.

Den nya chokladkakan fanns att köpa hos Hemmakväll från den 14 januari och sedan i övriga butiker från och med vecka 7.

nyheter7.se lät Hedda Nilsson Halvardsson och hennes kompis Olga Schubert smaka och bedöma den nya smaken.

x9ed4rdgfzpx3x2tdk2h

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *