Skånska Rebecka i idol-final

Fredagen den 9 december är det dags för Idol-final i Tv4.En av de tre finalisterna i finalen är 16-åriga Rebecka Karlsson från Ekeby utanför Helsingborg.De övriga finalisterna är Charlie Grönwall och Liam Cacatian Thomassen.På söndagen 4 december fanns Rebecka på plats på Sparbankstorget i Ekeby och mötte sina fans och vänner och skrev autografer , kramades , tog selfies och fick presenter.

4december_2

4december_3

4december_4

4december_5

Krister Nilsson.

Krister Nilsson som driver Kaffehörnan var på plats:

Vad är kaffrhörnan?
Det är så enkelt som min blogg kaffehornan.se jag tyckte de passa mig perfekt eftersom jag dricker kaffe 24/7 typ haha. Men jag har fått frågan en del gånger, vart ligger detta café.Jag måste berätta en sak, 2009 kontaktade jag Zoegas, frågade om dom ville hänga med på en tävling. Så vi lottade ut 10 julkaffe.


Du har lanserat en Rebecka-kampanj berätta lite om det?
Jag skapade ett unikt projekt med Rebecka, det gick ut på att marknadsföra och stötta henne 100%. T tröja, väst med hennes namn + smyckat min cykelkorg med hennes namn på.  Vi hade en invigning på båten M/S Emma som drivs av Landskronabåtarna i Landskrona.Vi bjöd in lite folk och bjöd på snittar & drickbart, så sjöng Rebecka några låtar

 

Hur känns det nu när hon är i final?
Fantastiskt underbart, men ändå overkligt i nästa andetag. Vecka efter vecka har hon levererat och gjort det med bravur.

Rebecka har en pizza tillägnad efter sig också som heter Rebizza. Den finns att beställa på Sandvångens Pizzeria i Landskrrona. Jag vill göra något speciellt för henne, klart hon ska ha en egen pizza. Innehåll: Tomatsås,Ost,Kebabkött,Kyckling,Paprika,Jalapeno,Vitlökssås. Varje såld pizza skänker pizzerian 10 kr till hennes musikdröm.

Sist men inte minst : Jag har haft stort förtroende av hennes familj som stått bakom mig i detta projekt.

-Av: nyheter7.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *