Tidigare höstlov i sydöst

bild_1280

Höstlovet hade i år på prov lagts två veckor tidigare , från vecka 44 till vecka 42 i Sjöbo , Ystad , Tomelilla och Simrishamns kommuner.Något som fick både negativa och positiva reaktioner.Beslutet att flytta lovet hade fattats gemensamt av skolförvaltningarna i de fyra kommunerna.

Nyheter7.se besökte fyra höstlovsaktiviteter under veckan:

1:
En sporthall fylld av hoppborgar och en clown.Familjeföretaget ”Hoppborgskul” var under höstlovet ute på turné.Bland annat besöktes sporthallen Bollen i Ystad.På förmiddagen var det öppet för de mindre två till sex år och på eftermiddagen för sju- till tolvåringarna.Under förmidddagen dök en clown upp bland hoppborgarna.

2:
Under tre dagar , måndag och onsdag i sporthallen i Tomelilla och torsdag i Odenslundshallen i Onslunda hade Tomelilla IF handboll prova-på dag för tjejer och killar födda 2002-2006.

bild_1281

3:

På Christinehofs slott hade man höstlovsaktiviteter under veckan.Bland annat kunde man följa med på Slottsuppdraget och hjälpa pigan Hanna att lösa gåtor.

bild_1282

4:

Killgympa med Tomelilla Gymnastikklubb var det i sporthallen i Tomelilla.På plats fanns även truppgymnastiken.Volter och jula är roligast tycker killarna i killgruppen.

bild_1283

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *