Ung publik fick träffa sina idoler

Lördagen den 19 Oktober intog det populära sociala medie-evenemanget   Heyou Festival Baltiska Hallen i Malmö. Evenemanget hette tidigare Tubecon Sverige men bytte namn 2018.Evenemanget startades 2016 och är nu inne på sitt fjärde år.

På plats i Baltiska Hallen fanns under lördagen över 2000 besökare som vill träffa och se några av landets största kändisar från sociala medier som youtubers, gamers och tiktok-stjärnor.

Maja Söderström , Oscar Stembridge och Familjen Arcombe var några av kändisarna som deltog.

Maja spelade flickan ”Vilja” i förra årets julkalender “Storm på lugna gatan”.Hon är nu 8 år gammal och gillar att sjunga.I Maj släppte Maja sin femte singel “Som som sommaren”.

Oscar Stembridge från Vellinge är 11-åringen som skrivit kontrakt med ett av Sveriges största skivbolag Universal– som yngsta artist någonsin.Han blev känd via Youtube där han framför flera covers.Senaste låten med Oscar kom den 6 september , “We March”.Nästa singel kommer den 25 oktober.

Familjen Arcombe är en familj från Lund bestående av föräldrarna Andreas 37 år och Catrin 35 år samt barnen Izabella 10år och Elize 3år.

-Vi har hållit på med både YouTube i lite mer än 1år och TikTok i mer eller mindre exakt 1år.Vi ser YouTube som en rolig familje aktivitet tillsammans. Vi har väldigt roligt och är ingen normal Familjen Vlogg kanal utan vi bjuder väldigt mycket på oss själva. Så länge vi tycker det är roligt så kommer vi fortsätta med det. Vi älskar äventyr och att vara aktiva hela tiden berättar Andreas.

Andra profiler som deltog var bland annat Emanuel Hansson , Magister Nordström och Emma Agnesson. På plats fanns totalt ett 20-tal profiler.

Live-published photos and videos via Shootitlive

-Text och foto: Thomas Persson/Nyheter7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *