Dubbelt upp när Plopp möter riktiga klassiker – Plopp Ahlgrens bilar och Plopp Juleskum

Plopp har under de senaste åren överraskat med en mängd spännande smakmöten och nu är det dags för två riktiga storfavoriter från godishyllan: nämligen Ahlgrens bilar och Juleskum! Båda produkterna erbjuder en chokladupplevelse utöver det vanliga – perfekta att unna sig själv eller någon man tycker om!

Sedan 1949 har Plopp varit ett älskat chokladvarumärke på den svenska marknaden, främst för sin klassiska toffeefyllning. Genom åren har det funnits flera varianter, men det var först under 2018 som Plopp lanserades som en klassisk chokladkaka. Även då var det tillsammans med smakkompisar från andra populära varumärken. Nu växer smakfamiljen ytterligare och säger hej till chokladkakan Plopp Ahlgrens bilar och den toffeefyllda Plopp Juleskum.

I Plopp Ahlgrens bilar samåker Plopps mjölkchokladkaka med Ahlgrens bilar och bjuder på en härlig choklad med välbekanta smaker från de populära bilarna. Plopp Juleskum är underbar mjölkchoklad med mjuk toffeefyllning med smak av skumtomtarna i Juleskum Original. Plopp Juleskum är en säsongsprodukt som finns att köpa under en begränsad period.

– Vi är glada att kunna lansera inte bara en, utan två produkter som båda innehåller goda möten med riktigt omtyckta smaker, säger Fia Rasmusson, Product Manager på Cloetta.

Alla Plopps produkter produceras i Cloettas anrika fabrik i Ljungsbro i Östergötland. Som ett led i arbetet med att skapa ett mer hållbart produktsortiment, innehåller chokladen UTZ-certifierad kakao.

Plopp Ahlgrens bilar och Plopp Juleskum har redan smyglanserats hos OKQ8 respektive Hemmakväll och från vecka 37 kan du hitta både Plopp Ahlgrens bilar, 75 gram, och Plopp Juleskum, 80 gram, i service- och dagligvaruhandeln.

-Pressmeddelande från: Cloetta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *