Halmstad Golfklubb utsedd till Sveriges bästa golfbana 2014

bild_1287

Idag kom ännu ett bevis på att Halmstad lever upp till att vara Golfhuvudstaden i Sverige. Halmstad Golfklubb i Tylösand fick utmärkelsen Bästa golfbana i Sverige 2014 av World Golf Awards. http://worldgolfawards.com/award/sweden-best-golf-course/2014

”Riktigt kul med att få ett sådant pris särskilt som konkurrensen i Sverige på senare år har blivit allt bättre. Vår personal gör ett fantastiskt arbete och är de som ska firas för detta pris. Samtidigt bevisas ännu en gång att våra “gamla” banor står sig bra och att vi kan verkligen vara stolta över dem”, säger klubbdirektör Christian Jakobsson.

”Vi hoppas att de som ännu inte har spelat Sveriges bästa bana kommer till Golfhuvudstaden Halmstad och får uppleva Halmstad Golfklubbs fantastiska banor: Norra Banan och Södra Banan. Under sommaren 2015 kommer dessutom Europeiska mästerskapen i lag för herrar att av göras på klubben. Vi hoppas att många golfare passar på att komma till Halmstad då för att uppleva den spännande golftävlingen och samtidigt njuta av sommarstaden Halmstads rika utbud av ännu mer golf, stränder och nöjesliv.” säger Lina Siljegård, projektledare för Golfhuvudstaden på Destination Halmstad.

Destination Halmstad ska skapa tillväxt och stärka destinationens varumärke genom att, tillsammans med näringslivet och andra intressenter, aktivt verka för utvecklingen av Halmstad som besöks-, mötes-, och evenemangsstad.

-Pressmeddelande från: Destination Halmstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *