Harry Boy fixar drömvinsten på Pressbyrån och 7/Eleven

atg

Pressbyrån och 7-Eleven i samarbete med ATG lanserar från och med måndagen den 15 februari spel på Harry Boy i samtliga butiker runt om i Sverige. Intresset för spel på hästar är stort runt om i landet och genom samarbetet får fler möjligheten att spela, oavsett om man är hästexpert eller inte.

– En fantastisk chans att få fler att upptäcka spel på hästar. Med Harry Boy är det lika lätt som att ta en lott, säger Johan Korssell, Head Of Retail Sales, ATG

AB Trav och Galopp (ATG) och Reitan Convenience Sweden AB (ägare till Pressbyrån och 7/Eleven) har tecknat ett avtal om ett utökat samarbete. ATGs terminaler har tidigare funnits i ett antal Pressbyråer, men kommer nu att finnas hos Pressbyrån och 7-Elevens ca 500 butiker runt om i landet. Intresset för att spela på hästar är stort och det är en efterfrågad produkt i butikerna. Samarbetet innebär även att kunderna kan hämta ut upp till 1000SEK i vinst i butikerna.

– Pressbyrån och 7-Eleven har som ambition att underlätta vardagen för våra kunder. Genom samarbetet kommer Harry Boy att bli mer lättillgängligt för de kunder som är intresserade. Hästintresset är stort i Sverige, och vi är glada över att kunna vara en del av människors vardag såväl som fritid. Det ska bli spännande att se hur detta tas emot på marknaden, säger Sofie Sjöqvist, Category Manager på Reitan Convenience Sweden AB.

Harry Boy kommer att finnas som V75 med BOOST, V75, V86, V64 och Dagens Dubbel. Det kommer också att finnas en Dagens Harry som innehåller ett utvalt spel till innevarande dag. Maxinsatsen begränsas till 200 kronor per spel.

– Det är ett spännande projekt där vi säljer Harry Boy i kassan med en helt ny systemlösning. Vi ser fram emot ett nytt spännande samarbete, säger Johan Korssell, Head Of Retail Sales på ATG.

-Pressmeddelande från: AB Trav och Galopp – ATG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *