Juleskum bjuder på både blåbär och granar till årets jul

För första gången någonsin lanseras inte bara ett årgångsskum vid sidan av Juleskum Original – den här säsongen kommer två riktigt goda nyheter: Juleskum Blåbär och Juleskum Granar! Juleskum Granar blir dessutom den första produkten i Juleskums historia att bestå av både skum och gelé.

Cloetta Juleskum är en oemotståndlig klassiker som har funnits på de svenska julborden sedan 1960-talet och som ständigt växer i popularitet. Vi äter mer än 29 skumtomtar per svensk varje jul! Sedan 2011 har det varje år lanserats ett årgångsskum parallellt med originalet.

– Vi tycker att det är väldigt roligt att uppmärksamma 10-årsjubileet av traditionen med årgångsskum genom att lansera dubbla Juleskum-nyheter, säger Anna Bartholf, marknadsdirektör på Cloetta.

Juleskum Blåbär är fluffiga skumtomtar med en fyllig och härlig smak av blåbär. Juleskum Granar innehåller mjuka julgranar som består av en kombination av ljuvligt vaniljskum och härlig fruktgelé. Precis som Juleskum Original är båda produkterna fria från palmolja, innehåller inga artificiella färgämnen och tillverkas i Cloettas fabrik i Ljungsbro utanför Linköping.

Vid utvecklingen av Juleskum Blåbär konsulterades ingen mindre än författaren och ekonomiprofessorn Micael Dahlen, som är ett stort fan av skumtomtarna i Juleskum och en hängiven ambassadör för produkten.

– Precis som Micael tycker vi att skumtomtarna blev fantastiska med blåbärssmak och tillför något nytt, berättar Anna Bartholf, marknadsdirektör på Cloetta.

Juleskum Blåbär och Juleskum Granar samt övrigt Juleskumsortiment finns i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln från och med vecka 42. Juleskum Blåbär och Juleskum Granar innehåller 100 gram var och båda har ett rekommenderat konsumentpris på ca 11,90 kronor, beroende på säljkanal.

-Pressmeddelande från:Cloetta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.