Koll på Melodifestivalen 2019: Deltävling 2 i Malmö

Lördagen den 2 februari drog 2019-års Melodifestival igång. Från första deltävlingen i Göteborg tog sig Mohombi med låten “Hello” och Wiktoria med låten “Not with me” direkt till final och Nano med låten ”Chasing Rivers” och Anna Bergendahl med låten “Ashes To Ashes” röstades vidare till andra chansen.

Kommande lördag 7 februari är det dags för deltävling 2 av fyra som hålls i Malmö Arena i Malmö.

nyheter7.se var på plats i Malmö Arena när artisterna presenterades och repetionerna på scenen i arenan drog igång två dagar innan.

Yngst i startfältet i deltävling 2 är  15-åriga Malou Prytz från Ryd i Småland som tävlar med låten “I Do Me”.

Äldst i startfältet är  86-åriga Jan Malmsjö.Han var med i melodifestivalen för 50 år sedan , 1969 med låten “Hej clown” som då kom på en andra plats.Jan Malmsjö tävlar denna gången med låten “Leva livet” som är skriven av Vellinge-låtskrivaren Anderz Wrethov , systern Elin Wrethov och Lomma-låtskrivaren Johan Bejerholm.

Övriga artister är , Andreas Johnson , Oscar Enestad , Vlad Reiser , Margaret samt Hanna Ferm & Liamoo.

Spelbolaget Unibet har utsett Idol-duon Hanna Ferm och Liamoo till storfavorit att knipa den ena finalbiljetten med oddset 1,35 gånger pengarna.Den andra finalbiljetten blir en jämn match mellan Margaret, Oscar Enestad och Andreas Johnson enligt Unibet.

Live-published photos and videos via Shootitlive

-Av: nyheter7.se , Foto: Thomas Persson/nyheter7.se


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *