Nytt samarbete: Smart Senior inleder samarbete med Flixbus

Medlemsföretaget Smart Senior har inlett ett samarbete med reseföretaget FlixBus för att möta sina medlemmars efterfrågan efter bra erbjudande på bussresor. Tillsammans hoppas de att Smart Seniors medlemmar ska finna det förmånliga erbjudandet på 10 % rabatt på resor mycket attraktivt.

Medlemsföretaget Smart Senior är Sveriges största medlemsföretag för seniorer, dvs. personer som fyllt 55 år. Smart Senior har idag ca 140 000 medlemmar som erbjuds förmånliga rabatter i samverkan med olika samarbetspartners inom i stort sett alla branscher; telefoni, optiker, researrangörer, hemelektronik, upplevelser, kläder med flera.

Nu inleder Smart Senior ett samarbete med reseföretaget FlixBus som erbjuder Smart Seniors medlemmar 10 procents rabatt på ordinarie biljettpriser.

 – Nu när Flixbus förvärvat Swebus känns det fantastiskt kul att kunna fortsätta vårt framgångsrika samarbete som vi haft sedan flera år tillbaka med Swebus. Med Flixbus kan vi nu även tillfredsställa många av våra medlemmars önskemål om möjligheter att också resa med buss utomlands till ett bättre pris, säger Mathias Lang, VD för Smart Senior AB.

 – Pensionärer och äldre är en av våra viktiga resenärsgrupper, därför vill vi gärna ge något tillbaka till dem i form av ännu mer prisvärda resor. Med Smart Senior-samarbetet blir det ännu mera förmånligt att resa med oss, men vi rekommenderar fortfarande våra resenärer att boka resan i så god tid som möjligt för att få det bästa priset, säger Jelena Jovanovic, presschef för FlixBus.

Fakta om Smart Seniors FlexiBus-erbjudande:

  • Alla med Smart Senior-kort får 10 procents rabatt utöver ordinarie biljettpriser.
  • Resenärer får en unik kod för varje resa. Nya koder kan inhämtas löpande via Smart Senior.
  • Erbjudandet gäller inom FlixBus eget linjenät, både inom Sverige och i Europa.

    -Pressmeddelande från: Smart senior

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *