Stadium Sports Camp i Halmstad

Stadium Sports Camp är  Sveriges största sportläger för barn och ungdomar mellan 7 och 14 år och har arrangerats i Norrköping sedan 1995 och pågår där i fyra veckor.

Nytt för i år är att man även har en camp i Halmstad under två veckor , från den 25 juni till den 8 juli som har lockat 1000 deltagare.

Nyheter7.se gjorde ett besök på campen i Halmstad fredagen den 30 juni och träffade några skånska deltagare och Kim Karlsson som är ansvarig campen i Halmstad.

-Det är första gången här i Halmstad.Här finns 9 olika sporter samt multi då man får testa på flera olika sporter berättar Kim.

En av ledarna på campen i Halmstad är Linn från Helsingborg som är ledare för gruppen Multi.

-Alla är engagerade och peppar varandrar berättar Linn.Gruppen består av 14 st.De har fått testat på några udda sporter ,  discboll och slackline berättar Linn.

I gruppen finns tre skånska barn , Gilda från Lomma , Hugo från Skanör och Aron från Hjärup.Alla tycker det är kul på campen och tyckte att skatebord och fotboll var roligast.

-Är med på lägret för tredje året berättar Gilda som spelar fotboll på fritiden.Det är god mat här.Kul att sova över,ledarna blir som mammor berättar Gilda.

Vid nyheter7.se höll grupperna på med en poängjakt där man bland annat skulle göra en pyramid.

-Av: nyheter7.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *