Nystartad blogg om pojkfotboll

Henrik Albertsson som är tränare för Trollenäs IF P04-lag och hans tränarkollega Freddy Hallin dom är tränare för klubbens P03-lag har startat en blogg om pojkfotboll.

nyheter7.se gjorde en intervju med Henrik:

1,Hur fick ni idén med att starta en blogg om pojkfotboll?

-Idén kom när vi båda var trötta på att allt i alla sociala medier och alla tidningar handlade om seniorfotbollen. Ungdomsfotbollen är ju vår framtid och de förtjänar lika mycket uppmärksamhet! Vi har fler aktiva ungdomar än vad vi har seniorer så rent naturligt borde det vara mycket jämnare än vad det är. Ungdomslagen får själv ta kontakt med tidningarna för få synas medan reportrarna ringer till Seniorlagen. Vi ville bryta trenden och fokusera på den fantastiska pojkfotbollen istället!

2,Vad kommer bloggen handla om? 3,Vad är syftet med bloggen?

-Bloggen kommer handla om pojkfotboll, vi kommer intervjua spelare och ledare från i princip hela Skåne med fokus på åldrarna 13-16 år. Vi följer cuper, matcher med mera samt kommer då och då med lite träningstips för ledare till sina träningar men även för individuell träning.

3,Vad är syfte med bloggen?

-Syftet med bloggen är att ge unga spelare chansen att synas på sociala medier samt ett enkelt sätt för intresserade att följa den skånska pojkfotbollens framfart. Samt kunna inspirera och ge ledare chansen att få höra andra tränares erfarenheter från C-serienivå till Skåneserien.

4,En sida om flickfotboll?

-Vår förhoppning är att expandera och kunna följa det också med tiden! Men vi börjar med fokus 13-16 år och pojkar. I med vi båda har fler uppdrag.

-Av: nyheter7.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *