Fc Rosengård försvarade titeln i Blentarpscupen

Fc Rosengård försvarade titeln i Blentarpscupen

18 januari 2024 0 av admin

Lördagen och söndagen den 13 och 14 januari avgjordes Blentarpscupen för 39:e gången.Cupen arrangeras av Blentarps BK och spelades i Färsingahallen i Sjöbo.36 lag, 20 herrlag och 16 damlag deltog i årets cup.På söndagseftermiddagen korades vinnarna.

Fc Rosengård 1917 vann damklassen i Blentarpscupen för andra året i rad efter finalseger mot Vellinge IF med 1-0.Fc Rosengård 1917 vann Blentarpscupen 2023 och på söndagen försvarade man titeln. I semifinalen besegrade laget Furulunds IK med 3-1.

I herrfinalen som spelades efter damfinalen vann Sjöbo IF lag 1 .FC City Trelleborg besegrades med 2-1 i finalen. I semifinalen besegrade man förra årets tvåa FC Plisat med 2-0.

Sjöbo IF vann herrklassen.

>> Fler bilder från cupen,klicka på bilden nedan:

-Text och foto: Thomas Persson/nyheter7.se