146 lag deltog i Harlösaspelen

146 lag deltog i Harlösaspelen

30 januari 2024 0 av nyheter7

Lördagen den 28 januari avslutades 2024 års upplaga av Harlösaspelen i Harlösa sporthall.I årets cup deltog 146 lag i 12 klasser varav en dam och herrklass.I nio av de 13 klasserna korades det segrare.12 klasser stod på spelschemat och i 6 av dem korades vinnare. De övriga sex, de spelades utan resultatredovisning.

Nyheter7 tittade in om i hallen på lördagsförmiddagen den 28 januari när årets sista vinnare skulle koras i cupens enda flickklass flickor födda 2011 förutom damklassen.

Flickklassen bestod av två grupper med sammanlagt 10 lag. Man inledde dagen med gruppspel kl 08:00. Efter gruppspelet var det dags för två semifinaler.

I semfinal 1 möttes Kulladals FF och Bara GIF Svart.I Semifinal 2 möttes Sjöbo IF vit och Bara GIF röd.Kulladals FF besegrade Bara GIF svart i semifinal 1 med 2-1.I Semifinal besegrade Sjöbo IF Bara GIF röd med 1-0 efter förlängning så till final gick Kulladals FF och Sjöbo IF vit.

Innan finalen var det först dags för tredje pris mellan de förlorade lagen i semifinalerna , Bara GIF svart och Bara GIF röd. Efter förlängning tog Bara GIF röd hem tredjepriset med resultatet 2-3.

När klockan slagit 13:45 var det dags för cupen sista final,Kulladals FF och Sjöbo IF vit.Ett mål blev det i finalen när slutsignalen ljöd och det målet hade gjorts av Kulladals FF som därmed blev årets sista vinnare i 2024-års cup.

Här nedan är ett bildkollage från F13-klassen.Klicka på bilden:

-Text och foto: Thomas Persson/nyheter7