Veberöds AIF vann Romelecupen

Veberöds AIF vann Romelecupen

15 februari 2024 0 av admin

Efter fyra helgers intensivt gruppspel och sammanlagt sju speldagar var det söndagen den 11 februari dags för slutspel i 2024-års upplaga av klassiska Romelecupen i Veberöd som arrangeras av Veberöds AIF.

I årets upplaga var 212 lag med i 13 klasser. I fyra av dem korades segrare , F13/14 , P13 , P14 och P15/16. Övriga klasser spelade utan resultatredovisning.

Slutspelsdagen började med gruppspel under förmiddagen av två grupper i klassen Flickor 11/12.

Kl 12:00 drog slutspelet igång i tävlingsklasserna.Arrangerande Veberöds AIF hade lag med i slutspelet i två av de fyra tävlingsklasserna , F13/14 och P15/16.

I F13/14 var veberöds båda lag vidare och fick mötas i semifinalen.Efter förlängning vann lag vit semifinalen med 2-1 och gick till final och lag svart fick spela match om tredje pris mot Spjutstorps IF  som man besegrade med 2-0 och tog hem tredje priset i cupen. I Finalen fick lag vit möta Södra Sandby IF.I finalen blev förlust för Veberödstjejerna med 0-1. 

Även i P15/16-klassen var Veberöds båda lag vidare och fick mötas i semifinalen.Lag vit vann semifinalen med 1-0 och tog sig till final där man fick möta FC Trelleborg. Efter förlängning stod Veberödskillarna som segrare efter resultatet 2-1. Lag svart fick i matchen om tredje pris möta Hardeberga BK som vann med 2-0 och tog hem tredje priset och Veberödskillarna blev fyra. 

De andra två klasserna P13 och P14 vanns av BK Olympic lag 2 och Bara GIF svart. 

Veberöds AIF F13/14 lag vit och svart.

>>Bilder från F11-klassen som inledde söndagen.Klicka på bilden nedan:

>>Bilder från finalspelet i tävlingsklasserna.Klicka på bilden nedan:

-Text och foto: Thomas Persson/nyheter7.se